Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Olguţa Vasilescu: „Daţi-mi un deputat precum Cosmin Enea şi să vedeţi cum transformăm Craiova!“
Primarul Lia Olguţa Vasilescu este un puternic susţinător al candidaturii lui Cosmin Enea din partea USL pentru Camera Deputaţilor.

Conform acesteia, toate proiectele pe care are de gând să le realizeze pentru oraş, începând de la construirea unui stadion european până la ridicarea cartierului de locuinţe pentru tineri şi aducerea unui număr cât mai mare de investitori în Craiova, au nevoie de sprijin în parlament şi în relaţiile cu decidenţii de la Bucureşti, iar acest sprijin poate fi oferit „de oameni tineri, energici şi cu poftă să schimbe lucrurile“. Tocmai de aceea, susţine Olguţa Vasilescu, Craiova are nevoie în parlament de oameni precum Cosmin Enea. 
„Dacă îmi daţi parlamentari precum Cosmin Enea care să reprezinte Craiova noastră în parlament, atunci tot portofoliul meu de proiecte se va îmbogăţi semnificativ, pentru că proiectele pe care le-am iniţiat deja se vor realiza în timp record. Am nevoie de oameni de încredere în parlament, oameni care să nu pună piedici la viziunea de dezvoltare a Craiovei, ci să contribuie efectiv la punerea acesteia în practică. Vă aduceţi aminte cum în iunie vă spuneam că meritaţi mai mult. Sunt convinsă că prin alegerea lui Cosmin Enea veţi obţine mai mult pentru dumneavoastră şi pentru oraş, în acelaşi timp“, susţine Lia Olguţa Vasilescu.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012