Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Ion Prioteasa: „Tânăr, integru, implicat. Sigur că îl susţin pe Cosmin Enea!“
Un important susţinător al lui Cosmin Enea, candidat USL, în drumul spre Camera Deputaţilor este Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj. Cei doi au avut ocazia să lucreze împreună în timpul a două mandate ale Consiliului Judeţean, cele începute în 2004 şi în 2008.

„Practic, în primul Consiliu pe care eu l-am condus din postura de preşedinte îşi începea şi domnul Enea mandatul de consilier judeţean. Avea în jur de 25 de ani atunci şi eu eram mulţumit că mă pot baza în Consiliu şi pe contribuţia celor foarte tineri, cărora le pasă de comunitatea lor. Deci dincolo de viziunile comune, aş putea spune că împărţim şi acest început, care consider că a fost de bun augur pentru toţi doljenii, inclusiv pentru craioveni“, susţine Ion Prioteasa. 
Întrebat care sunt motivele pentru care îl susţine în cursa pentru Camera Deputaţilor pe Cosmin Enea, preşedintele CJ Dolj răspunde că întotdeauna i-a sprijinit pe tinerii care au dat dovadă de integritate şi de implicare. „Cosmin Enea este serios, este implicat, a căpătat deja experienţă de câţiva ani în administraţia publică, sigur că îl susţin. Consider că Doljul şi Craiova au nevoie în parlament de astfel de oameni serioşi, care să îşi ţină cuvântul şi pe care să ne putem baza că sprijină proiectele noastre locale“, a conchis Prioteasa.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012