Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Cosmin Enea: „Vă mulţumesc pentru sprijinul din ultima lună!“
Candidatul USL la Camera Deputaţilor, Cosmin Enea, a transmis un mesaj de final de campanie craiovenilor din care reiese că experienţa din ultima lună a fost frumoasă, a avut multe de învăţat şi în urma acesteia a crescut ca om politic.

 

„Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi arătat în ultima lună. Vă mulţumesc pentru că v-aţi oprit pe stradă, aţi dat mâna cu mine, m-aţi ascultat şi apoi mi-aţi transmis preocupările dumneavoastră reale. Vă mulţumesc pentru că aţi avut încredere să mă învestiţi pe mine cu rezolvarea problemelor dumneavoastră. Iau această responsabilitate în cel mai serios mod posibil“, le-a transmis Cosmin Enea craiovenilor.

Campania, un exerciţiu de responsabilizare

Acesta susţine că a învăţat de la toţi oamenii pe care i-a întâlnit în campanie mai mult decât a învăţat în cariera politică de până acum. „Am învăţat, în primul rând, că oamenii politici nu trebuie să vorbească între ei înainte să ia o decizie, ci trebuie să fie cât mai mult şi cât mai des pe stradă, în pieţe, în parcuri, să stea de vorbă cu oamenii, să afle de la ei care sunt preocupările reale şi să se inspire de la ei pentru găsirea soluţiilor“, a continuat Enea. Poate cel mai prezent candidat în rândul craiovenilor, cu incursiuni zilnice în cartierele Colegiului său, Cosmin Enea consideră că această campanie a fost „un exerciţiu de responsabilizare“. 
„Vă garantez că toate întâlnirile cu dumneavoastră nu vor rămâne fără ecou. Atât cât îmi va sta în putere, mă voi zbate pentru Colegiul meu. Am determinarea, responsabilitatea şi ambiţia necesare să pot duce la bun sfârşit toate proiectele despre care am discutat cu dumneavoastră“, a mai spus Enea. În final, acesta i-a îndemnat pe craioveni să iese la vot, să nu stea în case pe 9 decembrie. „Aceasta este frumuseţea democraţiei, şi anume că decizia stă în mâinile dumneavoastră. O dată la patru ani puteţi să măturaţi clasa politică de oa enii care au luat decizii împotriva dumneavoastră şi să oferiţi şansa oamenilor noi să demonstreze că politica se poate face şi numai în numele binelui comun. De aceea, este foarte important să participaţi“, a conchis Enea.

Să aveţi Sărbători Fericite!

Cosmin Enea şi soţia sa, Corina, care i-a fost alături în campanie la fiecare pas, le transmit craiovenilor să aibă Sărbători Fericite. „Vă dorim Sărbători Fericite şi liniştite, în mijlocul familiei, înconjuraţi de prieteni. Să fie pline de belşug şi de voie bună! Iar Noul An să vă aducă împliniri. La Mulţi Ani!“, au spus Cosmin şi Corina Enea.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012