Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Cosmin Enea: „Prefer dialogul cu oamenii, decât să mă uit în statistici“
În ultimele săptămâni, Cosmin Enea, candidat USL la Camera Deputaţilor, s-a întâlnit zilnic cu sute de craioveni din toate cartierele Craiovei, cu precădere însă din Craioviţa şi Brestei.

 

Este pentru prima dată când candidez la alegerile parlamentare şi una dintre surprizele plăcute ale acestei perioade au fost întâlnirile cu locuitorii Craiovei. Am avut ocazia să dau mâna cu mii de oameni, să vorbesc cu ei, să îi întreb direct ce probleme întâlnesc şi să le spun că îmi voi construi întreg programul politic în funcţie de problemele lor concrete şi nu în funcţie de cifrele seci ale statisticilor“, susţine Cosmin Enea.

Prima problemă de rezolvat: locurile de muncă

Candidatul USL dezvăluie că, în urma discuţiilor cu oamenii, i s-a confirmat faptul că oraşul are nevoie de mult mai multe locuri de muncă. „Drept urmare, eforturile mele se vor îndrepta în această direcţie. Desigur, cifrele indicau acelaşi lucru. Însă, cifrele nu au nimic de-a face cu sentimentul pe care ţi-l creează mărturisirea unui craiovean de 50 de ani că nu reuşeşte să îşi găsească un loc de muncă de mai bine de un an sau a unui proaspăt absolvent care nu reuşeşte să intre în câmpul muncii“, a spus Enea. Altă problemă pe care o are în vedere candidatul USL în urma discuţiilor cu oamenii este infrastructura specifică anumitor zone ale oraşului. „De exemplu, în Brestei este evidentă necesitatea asfaltării şi introducerea reţelelor de utilităţi, iar eu voi avea în vedere şi proiectele de infrastructură pentru a mă implica în rezolvarea lor în măsura competenţelor unui deputat. De altfel, deja am reuşit să obţin sprijinul Primăriei Craiova pentru o serie de investiţii absolut necesare în Brestei“, a conchis Enea.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012