Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Cosmin Enea: „Mediul politic trebuie îmbunătăţit“
Candidatul USL la Camera Deputaţilor, Cosmin Enea, vorbeşte deschis despre motivele pentru care a intrat în politică, despre cum poate fi găsit echilibrul între această activitate şi implicarea în mediul de afaceri, dar şi despre modelele sale de om politic.

Cosmin Enea mărturiseşte că face politică de 12 ani. „Aveam 18-20 de ani când am intrat în politică. Probabil că atunci aveam altă gândire. Eram foarte tânăr şi am vrut să mai fac o activitate pe lângă ceea ce făceam. Fiind student, eram avid de cunoştinţe şi să cunosc oameni“, explică el alegerea făcută. Spune că nu are un model de om politic, deşi apreciază foarte mulţi oameni politici, fie români, fie străini. „Drept model, încerc să iau ce e mai bun de la liderii noştri, ai USL, de la Victor Ponta şi Crin Antonescu“, afirmă Enea.
Întrebat dacă se simte mai bine în mediul politic sau în cel al afacerilor, Cosmin Enea răspunde că în ambele se simte la fel de bine. „Numai că mediul politic trebuie îmbunătăţit. În afaceri, lucrurile sunt mult mai clare, însă în politică se fac nişte promisiuni fără acoperire. Iar eu nu sunt de acord cu acest lucru. Ştiu foarte bine din mediul de afaceri că o promisiune încălcată poate duce la eşec, la faliment. Atunci de ce să se procedeze astfel în societate?“, adaugă Enea.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012