Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Cosmin Enea în mijlocul locuitorilor din Craiovița Nouă
Deputaţilor, s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Craiovița Nouă, le-a ascultat cererile și le-a promis oamenilor că va face tot posibilul să îi ajute.

Cosmin Enea, candidatul USL pe Colegiul 1 Camera Deputaţilor, a participat joi, 8 noiembrie, la o întâlnire cu zeci de cetățeni craioveni din cartierul Craiovița Nouă, zona Școala 34, strada Elena Farago, blocurile 175. Membrul PNL a vrut să se întâlnească cu oamenii din acest colegiu pentru a-i asigura de sprijinul Uniunii Social Liberale. Enea i-a rugat pe oameni să îi împărtășescă toate problemele lor de natură economică, socială sau privind infrastructura.

Principalele doleanțe ale cetățenilor au fost:
- împrejmuirea pubelelor de gunoi pentru a evita împrăștierea gunoiului menajer pe străzi sau prin grădini de câini, vânt sau oamenii străzii;
- împrejmuirea locului de joacă petru copii cu o plasă pentru a se opri intrarea câinilor comunitari în spațiul de joacă;
- amplasarea unor limitatoare de viteză pe strada de lângă locul de joacă pentru copii;
- asfaltarea străzii Elena Farago, porțiunea rămasă neasfaltată până la școala  numărul 34;
- amenajarea trotuarelor și construirea de locuri de parcare;
- împrejmuirea cu gard a spațiilor verzi;

Candidatul USL Cosmin Enea le-a spus cetățenilor că nu vrea să le facă promisiuni deșarte de aceea va fi direct și va încerca să rezolve toate problemele, dar sunt lucruri care nu se vor face peste noapte. ”Nu vreau să vă promit nimic, vom încerca să rezolvăm aceste probleme. Vom împrejumui tomberoanele, vedem ce facem cu locul de joacă și vom amplasa sigur limitatoare de viteză”, a spus Cosmin Enea.
O problemă deja cunoscută dar care s-a aflat pe buzele cetățenilor a fost aceea a câinlor comunitari. ”Problema câinilor este deja în lucru, în proiectul primăriei Craiova, trebuie să aveți încredere, se va face adăpostul și câinii vor dispărea de pe străzi”, a declarat candidatul USL. Declarațiile candidatului USL, Cosmin Enea, au fost puține și scurte, acesta a dorit să îi asculte pe oameni, problemele acestora au fost notate și se așteptă rezolvarea lor.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012