Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Alături de premierul Victor Ponta în vizita de lucru
Astazi l-am insotit pe premierul Victor Ponta intr-o vizita de lucru in Craiova si ma bucur ca locuitorii Colegiului 1 au fost alaturi de noi si ne-au transmis direct sustinerea!

Zona Orizont din cartier a fost pur şi simplu blocată din cauza mulţimii care se adunase să îl vadă pe primul-ministru. Acesta a fost prezent luni la Craiova pentru o vizită oficială la uzina Ford din Craiova, după care a fost însoţit de delegaţia oficială în cartierul Craioviţa Nouă, acolo unde a participat la inaugurarea reabilitării policlinicii din cartier. El s-a declarat impresionat de modul în care a fost realizată lucrarea, cu atât mai mult cu cât unitatea medicală a fost reabilitată din fonduri provenite exclusiv din sponsorizări. „Este îmbucurător faptul că se fac astfel de lucruri în România, pentru că sistemul de sănătate este prioritar în această ţară. Mă bucură faptul că avem unităţi medicale moderne, dotate la ultimele standarde, care le oferă oamenilor condiţii de tratament şi consultaţii profesioniste”, a declarat prim-ministrul Victor Ponta.

Alături de premier, la inaugurarea policlinicii a mai participat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care a ţinut să îi prezinte lui Victor Ponta unitatea medicală, sugerându-i în acelaşi timp că este nevoie şi de construirea unui spital municipal noul la Craiova. Victor Ponta le-a strâns mâna craiovenilor, care nu s-au sfiit să îi adreseze îndemnuri legate de preşedintele Traian Băsescu, fiind cunoscut în rândul acestora duelul politic pe care acesta îl poartă cu şeful statului. „Scăpaţi-ne de Băsescu, domnule prim-ministru!”, a fost unul dintre îndemnurile vociferate din mulţime.

 

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012