Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Vreau să duc la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus în 2012
Astăzi, am luat o decizie foarte importantă. Am hotărât să mă alătur echipei Partidului Social Democrat. O echipă puternică, în care cred, și alături de care vreau să continuăm proiectele ce le-am promis românilor.

În cadrul unei conferințe de presă, am anunțat oficial demisia mea din PNL şi alăturarea de PSD, lucru pe care vă spun cu toată sinceritatea, îl fac cu părere de rău, pentru că las în urmă 14 ani de muncă alături de un partid. Muncă pe care am făcut-o cu devotament şi pasiune, cu credinţa că alături de aceşti oameni pot schimba ceva. Lăsând la o parte doctrinele politice, partidele politice sunt conduse şi formate din oameni, tocmai de aceea, împreună cu mine merg şi o parte din prietenii mei din Partidul Național Liberal, oameni cu care am avut rezultate şi care vor să continuăm proiectul USL început în 2012. Este foarte clar pentru mine că în România, din păcate, o alianţă politică nu durează măcar patru ani de zile.

În 2012 ne-am asumat un proiect pentru România, prin care am fost votaţi de către cetăţeni. Toată lumea ne întreabă de ce am rupt USL. Tocmai de aceea am decis să ne alăturăm unei echipe puternice, în care credem, şi cu care putem continua lupta împotriva regimului Traian Băsescu.

Vin în PSD pentru că eu cred că putem să ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus. Domnul Claudiu Manda îmi este prieten și cred că este un președinte care poate să ne reprezinte. Mai cred că proiectele pe care ni le-am asumat în anul 2012 pot fi duse la îndeplinire. Așa cum spunea colegul meu Claudiu Manda, populaţia pe care o reprezintă primarii care vin alături de noi este de aproape 100.000 de locuitori.

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012