Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Cosmin Enea  (PSD Dolj):  Victor Ponta optează pentru o justiție independentă
Cosmin Constantin Enea (vicepreședinte PSD Dolj): În ultimul timp în România are loc un plin proces de reparație a democrației, mai ales în ceea ce privește funcționarea justiției. Diverse semnale ne confirmă că puterea în statul nostru a redevenit separată, și nu concentrată în mâinile unei singure persoane, ca pe timpul guvernării lui Traian Băsescu. Acest lucru a fost posibil datorită poziției imparțiale a Guvernului Ponta față de actul justiției.

 

Adversarii politici au tot vorbit oamenilor, cum Victor Ponta va fi cel ce va pune piedici Direcției Naționale Anticorupție și altor instituții din domeniu. S-a dovedit că atât opoziția, cât și cei care făceau pronosticuri de asemena fel, au exagerat. 

 

Justiția a redevenit liberă în țara noastră, s-a revenit la normalitate, iar procesul de luptă împotriva corupției ne obligă să luăm în considerație posibilitatea că nu avem întodeauna dreptate și trebuie să lăsăm instituțiile competente să-și îndeplinească misiunea.

 

Imparțialitatea premierului față de anchetele în desfășurare, ce vizează colegi și oameni de partid, demonstrează încă o dată că Victor Ponta își dorește, și va fi un președinte pentru o țară a legii, cu o justiție independentă.

 

Cosmin Constantin Enea,

Viceprședinte PSD Dolj

Deputat PSD.

 

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012