Cosmin Enea
candidat USL la Colegiul I Camera Deputaţilor
 
 
Alegerile europarlamentare, un bun prilej de a discuta cu oamenii!
Una din îndatoririle noastre a deputaților este să ne întâlnim cu cetățenii. Am mers în ultimul an, în ultima lună în special, în foarte multe comune, sate mai mici și mai mari din Dolj, în care am întâlnit oameni speciali, puternici și interesanți, cărora le mulțumesc că ne-au primit și au avut răbdare să ne asculte.

De fiecare dată am purtat discuții cu primarii, indiferent din ce  partid fac parte. Doctrinele politice contează mai puțin pentru ei în lupta cu dificultățile locale. De exemplu, un drum care trebuie de asfaltat sau planurile  deschiderii unui centru social, pensii mai mari, școli sau grădinițe mai bune, sunt proiecte nespus de așteptate de către cei care muncesc din greu iar eu, mi-am pus speranța că le pot analiza sau chiar rezolva împreună cu ei și colegii mei din Partidul Social Democrat.

 

Echipa PSD depune eforturi pentru a duce la îndeplinire ce și-a asumat în 2012 în cadrul USL. Sunt cei care au adus foarte mulți tineri în politică odată cu premierul Victor Ponta, cei alături de care am decis să continui mandatul meu de deputat pentru a nu dezamăgi. 

 

În această perioadă de întâlniri cu cetățenii, mi-am dat seama că ei vor ieși la vot pe 25 mai și vor vota cu noi în număr foarte mare, pentru că au încredere în această guvernare care poate face România mai puternică. Mesajul nostru nu a fost întâmplător, candidații pentru Parlamentul European sunt bine pregătiți și vor vota întodeauna pentru o Europă unită și prosperă în care România își poate spune cuvântul! Aceste alegeri europene reprezintă un moment în care românii își pot afirma statutul de cetățeni europeni.

 

De aceea, vă invit să participați la vot pentru că de alegerea dumneavoastră depinde penalizarea pe cale democratică a partidelor extremiste sau a candidaților care prin discursurile lor discriminează imigranții din toată Uniunea Europeană. Aceste alegeri presupun încă un pas de a scăpa pentru totdeauna de Băsescu și politica lui defectuasă pe care a trebuit mai tot timpul să o înfruntăm. Împreună vom reuși și acum, și la prezidențiale!

 

Îmi manifest speranța că pe 25 mai, veți ieși cât mai mulți la vot și veți vota pentru Alianța PSD – UNPR – PC .

 

 

 

 

Apariţii Televizate
Discurs Lia Olguta Vasilescu la Breasta - 2 Decembrie 2012